Approxima leverer løsningen

Vi er specialister i at hjælpe mellemstore og store virksomheder med implementering af SAP S/4HANA løsninger, både on-premise og cloud. ERP-systemer udgør den digitale livsnerve i virksomheder og tager i disse år et teknologisk og strategisk kvantespring i kraft af den digitale dagsorden og ikke mindst AI og maskinlæring. Potentialet og perspektiverne i moderne ERP-systemer er derfor godt sted at søge svar, hvis man som virksomhed er usikker på, hvordan man gør sin organisation mere effektiv og får hurtigere beslutningsprocesser.

Approxima
Think succes

01

Approxima er det sikre valg, når det drejer sig om at tilføre kompetence, vækst og værdi til virksomheden.

Vi går fokuseret, systematisk og realistisk til værks – sådan, at vi kan opfylde både korte og langsigtede behov. Vi er med fra ide, til implementering og support.
02

Vi baserer vores løsninger på mange års erfaring med anvendelse og implementering af SAP.

Viden og indsigt i kundens forretningsprocesser er en central forudsætning for, at vi kan skabe de bedste løsninger i et tæt samarbejde med vores kunder.
03

Vi sikrer leverancen med en konsulentstab, der har praktisk erfaring med at skabe konkrete forretningsresultater.

Vi baserer vores leverancer på solid praktisk erfaring kombineret med en gennemprøvet projekt- og samarbejdsmodel, der sikrer løsninger af høj kvalitet og stor forretningsværdi.

Vores team

Mød Approxima

Approximas konsulenter er den væsentligste forudsætning for, at vi kan levere forretningsværdi til vores kunder. Langt hovedparten af Approximas konsulenter har mere end 10 års SAP-erfaring og en længerevarende uddannelse bag sig – typisk som ingeniør, datalog eller økonom. Herudover har de fleste af konsulenterne en erhvervsmæssig baggrund inden de startede som SAP konsulenter.
Kontakt os
Søren Bjerre
Ønsker du implementering af SAP?
Christian Moes
Har du brug for videreudvikling af SAP?
Thomas Stolborg
Har du brug for hjælp?